Sada je poznato zašto je došlo do raskida suradnje između Ronaldinha i Fluminensea

Navodno je 35-godišnjak bio taj koji je zatražio raskid suradnje

FOTO: Screenshot

Nekad najbolji svjetski nogometaš Ronaldinho napustio je u utorak Fluminense, brazilski klub u koji je stigao prije samo dva mjeseca. Razlog rastanka objasnio je sportski direktor kluba Mario Bittencourt. Navodno je nakon samo devet odigranih utakmica 35-godišnjak bio taj koji je zatražio raskid suradnje.

“Zatražio je sastanak i s poštovanjem nam saopćio da se ne osjeća spremnim igrati na razini na kojoj bi to želio, te da se zbog toga ne osjeća dobro. Zatražio je naše mišljenje. Bili smo iskreni i rekli mu da stvari ne funkcioniraju na željen način, pa smo zaključili da je ispravna odluka dopustiti mu odlazak”, tvrdi Bittencourt.

“Ne mislim da mu je nedostajalo privrženosti ili da se nije dovoljno posvetio Fluminenseu. On je bio taj koji je napravio veliku stvar priznanjem da nije igrač kakav je smatrao da trenutačno može biti. Nije mu išlo u Meksiku, no mislili smo da ovdje hoće. Očekivali smo da će za nas raditi ono što je za mnoge druge klubove, zato smo ga i doveli”, zaključio je sportski direktor Fluminensea.