Francuski i španjolski mediji smještaju Ronalda u PSG već sljedeće godine

Zbog Financijskog fair playa ovaj transfer neće se dogoditi do nadolazeće sezone

Cristiano Ronaldo
FOTO: AFP

Novinari francuskog L’Equipea započeli su u srijedu, a španjolska Marca spremno prihvatila priču o mogućem transferu Cristiana Ronalda iz redova madridskog Reala u momčad Paris Saint-Germaina. Zbog pravila Financijskog fair playa, ovaj transfer, ipak, ne očekuje se ovoga ljeta, ali kraj sljedeće sezone mogao bi potresti svlačionicu kluba sa Santiago Bernabeua.

U isto vrijeme prestat će vrijediti ugovor pariškog kluba s prvom zvijezdom momčadi, švedskim nogometnim reprezentativcem Zlatanom Ibrahimovićem, i u slučaju da se sjajni napadač prije vremena ne oprosti od momčadi, plan je jednu veliku zvijezdu svjetskog nogometa zamijeniti drugom, i to većom.

Kad ne može Messi…

Navodno su u Parizu svjesni da im se san o potpisivanju ugovora s Lionelom Messijem nikada neće ostvariti, ali spremni su dosanjati dolazak druge najbolje opcije, portugalskog nogometaša čije se ime često nalazi uz Messijevo u debatama tko je u ovom trenutku najbolji nogometaš svijeta.

https://www.youtube.com/watch?v=Z75TXPfiV1o

Francuski izvor piše da je PSG jedan od rijetkih klubova koji može platiti 18 milijuna eura godišnju plaću nogometaša i transfer koji ne bi bio manji od 125 milijuna eura. Sa svim davanjima i s Portugalčevom plaćom, realizacija ovog transfera mogla bi se vrtjeti oko brojke od 300 milijuna eura, dodaje se. U zaključku se podsjeća i na dobre odnose PSG-ova predsjednika Nasser Al-Khelaifija i Ronaldova agenta Jorgea Mendesa koji bi mogli dovesti do realizacije ove priče.