Gerrard je konačno stigao u L.A., ali tamo (skoro) nitko ne zna tko je on

Englez je uoči utakmice s nekoliko paketa piva počastio navijače

CARSON, CA - JULY 4: New Los Angeles Galaxy midfielder Steven Gerrard is introduced in front of fans during halftime against Toronto FC on July 4, 2015 at StubHub Center in Carson, California. The former Liverpool captain Steven Gerrard is scheduled to play his first MLS match on Friday, July 17 at StubHub Center against San Jose Earthquakes.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Bivši kapetan engleske reprezentacije i Liverpoola Steven Gerrard stigao je u Los Angeles gdje će nastaviti igračku karijeru. Britanski mediji s posebnom pozornošću prate svaki njegov korak u Americi, što su svojedobno činili i kad je David Beckham napustio Real i zapustio se u isti grad.

Navijačima poslao pivo

Osim što su bili na njegovom predstavljanju tijekom poluvremena utakmice u kojoj je Gerradov L.A. Galaxy upisao uvjerljivu pobjedu protiv Toronta, novinar Sky Sportsa je prošetao ulicama grada kako bi vidio koliko je interesao privukao legendarni veznjak i znaju li ljudi uopće tko je on. Osim nekolicine nogometnih fanova rijetko tko je znao o kome je riječ, a zanimljiv video možete pogledati ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=0mqo3yQSxVs

Gerrard, inače nije imao pravo nastupa u spomenutoj utakmici gdje je tijekom poluvremena pozdravio navijače. Jedan potez posebno je oduševio tri glavne navijačke skupine L.A. Galaxyja. Englez im je, naime, uoči utakmice poslao nekoliko paketa piva, uz koju im je ostavio posebnu poruku.

Čestitka povodom Dana nezavisnosti

“Iako tek moram zaigrati, uzbuđen sam jer sam dobio priliku igrati za ovaj klub i zadobiti poštovanje njegovih navijača. Oni su snaga svakog kluba i znam da ćemo se uz vašu podršku ponovno boriti za naslov prvaka. Kao mali znak pažnje za sve što ste činite za klub želim vas počastiti povodom 4. srpnja. Veselim se što ću vas sresti na večerašnjoj utakmici”, napisao je Gerrard u svojoj poruci, što je na ESPN-u popraćeno komentarom ‘koja fantastična gesta. Nije čudo što stanovnici Los Angelesa misle da je Stevie simpatičniji od Davida Beckhama.