Golman Bayerna kaže da želi braniti za Hrvatsku (i pita se znaju li tu za njega)

Lučiću su roditelji iz Hrvatske, a on je odrastao u Beču

FOTO: Screenshot YouTube

Tek prije nekog vremena u medijima se počelo pojavljivati ime Ivana Lučića, 20-godišnjeg golmana hrvatskih korijena koji je odrastao u Beču, a brani za njemačkog prvaka Bayerna iz Munchena, a on je sada rekao da bi htio braniti za hrvatsku reprezentaciju.

$man on his wayyyyy ???

A photo posted by Ivan Lucic (@ilucenzo) on

Lučiću su roditelji iz Hrvatske, a on je odrastao u Beču, glavnom austrijskom gradu. U intervjuu za Večernji list otkrio je kako mu je želja nastupati za hrvatsku reprezentaciju.

Više ne želi braniti za Austriju

“Rođen sam 1995. godine u Beču. Donedavno sam bio član austrijske reprezentacije do 19, odnosno do 20 godina. Prethodno i mlađih austrijskih selekcija. No, nedavno sam doživio veliko razočaranje. Naime, izbornik reprezentacije U-20, koja se priprema za SP na Novom Zelandu, Andreas Heraf izjavio je za mene kako nisam dovoljno timski igrač, što me jako povrijedilo”, rekao je Lučić, koji se definitivno razišao s austrijskim reprezentativnim nogometom.

Family FIRST!!! ❤️❤️❤️ living for the moment ? @fcbayern

A photo posted by Ivan Lucic (@ilucenzo) on

“Ta je priča završena. Hrvatska? Pa, kada bi oni bili zainteresirani, ja bih se rado odazvao. Imam hrvatsko državljanstvo. No, ne znam znaju li oni uopće za mene. Do sada mi se nikada nisu javili”, otkrio je golman Bayerna.

Također, Lučić je otkrio i kako je uopće došlo do njegovog transfera u bavarski tim: “Kad sam bio u Riedu, igrali smo protiv druge momčadi Bayerna i tada su me oni zapazili. Pozvali su me na probu, na kojoj sam proveo dva tjedna, pa onda na još jednu, jednotjednu s prvom momčadi, i tada su mi rekli da me žele. Kako sam reagirao? Bio sam oduševljen, ne mogu vam opisati tu sreću; pa mene zove najbolji klub svijeta”, izjavio je.