Grupa na Faceu kojom se poziva na bojkot nogometne reprezentacije u dva dana skupila 25 tisuća članova

Mamićeva repka nije naša reprezentacija, poručuju članovi ove grupe

FOTO: screenshot/facebook

Nakon imenovanja Ante Čačića za novog izbonika hrvatske nogometne reprezentacije, na Facebooku se prekjučer pojavila grupa koja se zalaže za bojkot nacionalne momčadi Lijepe naše, a trenutno ima malo više od 25 tisuća članova.

U opisu grupe stoji:

“Mamićeva repka nije naša reprezentacija!

Zašto treba bojkotirati Mamićevu reprezentaciju Hrvatske

Između ostalog, zato što za hrvatsku reprezentaciju po svemu sudeći ne navijaju oni koji je vode i neki koji za nju igraju. Upravo suprotno – oni je iskorištavaju i devastiraju, vođeni idejom Zdravka Mamića, dugogodišnjeg gazde, arhitekta i ubojice hrvatskog nogometa koji je od nacionalne selekcije napravio projekciju odnarođenog Dinama.”

U skladu s tim, najviše je objava u kojima se protestira zbog utjecaja Zdravka Mamića na domaći nogomet, a s njim se proziva i trenutnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera kojega se smatra tek Mamićevom marionetom. Između ostalog, hvale se ugostiteljski objekti koji više ne prebnose utakmice nogometne reprezentacije.

U nastavku pogledajte neke od objava s te Facebook stranice.

Prćija u kojoj su instalirani Šuker i Čačić ostala je bez gledatelja na tribinama, a kako vidimo, ostaje i bez onih po kafićima:

Posted by Bojkot on 23. rujan 2015

Pustimo sada razlike, svi smo za Hrvatsku!Podijelite s prijateljima, pozovite ih da se uključe. 10,000 članova u prvih 12 sati. NE STAJEMO DO RUŠENJA!Napišite svoje poruke Mamiću, Šukeru, Čačiću i ostatku.

Posted by Bojkot on 22. rujan 2015

Posted by Bojkot on 21. rujan 2015

R.I.P.

Posted by Bojkot on 22. rujan 2015

Akcija se širi i izvan granica! Podrška hrvatskim navijačima stiže iz Belgije.

Posted by Bojkot on 22. rujan 2015