Guardian piše da je Neymar rekao Manchester Unitedu da je voljan doći kod njih

Engleski klub će pokušati realizirati transfer do kraja mjeseca

FOTO: AFP

Jedan od najvažnijih nogometaša Barcelone, Brazilac Neymar, navodno je poslao poruku Manchester Unitedu da je voljan napustiti Barcelonu i otići kod njih. Vijest donosi ugledni engleski Guardian i naglašava da su jako mali izgledi da će se taj transfer, ako do njega uopće dođe, uspjeti realizirati do kraja ljetnog prijelaznog roka.

United je toga svjestan, no svejedno će pokušati dovesti Barceloninu zvijezdu do 1. rujna, kada se zatvara prijelazni rok, iako ima u dugoročnom planu realizirati transfer Neymara, kojem ugovor s Barcom traje još tri godine, na ljeto sljedeće godine.

Neymar poput Ramosa?

Mnogo se govorilo proteklih tjedana o interesu Manchestera za drugog nogometaša Barcelone, Pedra, no on je ipak završio u Chelseaju. Sada se nagađa da je sportski direktor Uniteda Ed Woodward prošlog ponedjeljka bio u Kataloniji zapravo kako bi pregovarao o Neymaru, a ne Pedru.

Odmah su se pojavile sumnje da Neymar ne žali transfer u United, već je otvoren prema tom transferu samo zato jer želi od Barcelone izboriti bolji ugovor, baš kako je napravio i španjolski branič u redovima Real Madrida Sergio Ramos prije par tjedana.