Hajduk objavio ime novog trenera, Hari Vukas zamijenit će Gorana Vučevića

Prije njega na klupi Bijelih sjedili su igor Tudor, Stanko Poklepović i Vučević

11.02.2015., Mladina, Jastrebarsko – Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, prva utakmica, NK Vinogradar – HNK Hajduk. Hari Vukas. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hari Vukas novi je trener prve momčadi Hajduka, objavljeno je na službenoj stranici kluba. Vukas je postao četvrti trener Hajduka ove sezone. Prije njega na klupi Bijelih sjedili su Igor Tudor, Stanko Poklepović i Goran Vučević.

– Vukas preuzima posao odmah i u nedjelju će voditi Hajdukovu momčad s klupe u prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici – priopćili su iz kluba.

Vukas je, inač bivši napadač, koji je kao član Hajduka osvojio prvo hrvatsko prvenstvo. Osim u Hajduku igrao je za Primorac, Zagreb, Zadar, Segestu, Cibaliju, Charleroi, Troglav, Domžale.

Već je bio prijelazno rješenje

Vodio Hajduk i prije dva mjeseca kada je Tudor napustio klub. Prije toga je bio njegov asistent. Do imenovanja Stanka Poklepovića vodio je Bijele u tri utakmice. Hajduk je s njim na klupi izbacio Vinogradar u Kupu, dok je u prvenstvu zabilježio pobjedu protiv Slaven Belupa (2:1) na poljudu, i poraz na gosdtovanju od Rijeke (0:3).

Podsjetimo, Vučević je napustio klupu splitskog kluba nakon što je samo deset dana bio na toj funkciji. U tom periodu upisao je dva poraza u isto toliko utakmica.