Hajduk pojačao momčad Kameruncem Franckom Ohandzom Zoom koji je prošlu sezonu proveo u Sesvetama

Prošlu sezonu Kamerunac je proveo u redovima drugoligaša Sesveta

FOTO: Screenshot hajduk.hr

Novo pojačanje Hajduka je 24-godišnji kamerunski napadač Franck Ohandza Zoa, potvrdio je splitski klub na službenoj stranici.

Kamerunac je u ponedjeljak s Hajdukom potpisao dvogodišnji ugovor, a već u utorak bi se trebao priklčjučiti pripremama prve momčadi splitskog kluba na Pohorju.

Prošlu sezonu Franck Ohandza Zoa proveo je u redovima drugoligaša Sesveta.

Podsjetimo, Kamerunac je drugo napadačko pojačanje Hajduka za sljedeću sezonu. Splitski klub već je u svoje redove doveo Artema Radčenka, 20-godišnjeg ukrajinskog napadača, koji u splitski klub na ljeto stiže kao slobodan igrač, a potpisao je trogodišnji ugovor, službeno je potvrđeno.
Radčenko je prošao sve selekcije mladih reprezentacija Ukrajine, a matični klub mu je Metalist iz Harkiva iz kojeg stiže u Hajduk nakon isteka ugovora. Navodno je Radčenka splitskom klubu preporučio njegov imenjak i sunarodnjak koji već igra za Hajduk Artem Milevskij.

“Sretan sam zbog dolaska u Hajduk. Znam da dolazim u veliki klub. Bit će to veliki izazov za mene i vjerujem da ću opravdati povjerenje. Imao sam i druge opcije za nastavak karijere, ali odlučio sam se za Hajduk jer se radi o velikom klubu o kojem sam čuo sve najbolje”, prenosi Radčenkovu izjavuhajduk.hr.