Hajduk pozvao navijače da budu korektni, njihov trener kaže da tko ima straha taj gubi

Hajduk u četvrtak igra uzvratnu utakmicu 1. pretkola Europske lige provit estonskog Sillamaea

FOTO: PIXSELL

Vodstvo nogometnog kluba Hajduk pozvalo je u srijedu navijače na koretkno ponašanje u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige protiv ekipe Sillamae Kaleva, koja će se igrati u četvrtak na stadionu u Dugopolju.

Trener splitske momčadi Damir Burić je najavio kako će Hajduk ofenzivnom igrom ići na pobjedu i plasman u drugo pretkolo ovog natjecanja pošto je u prvoj utakmici u Estoniji prije tjedan dana rezultat bio 1-1.

“Koretknim ponašanjem i pozitivnim navijanjem pomozite Hajduku u ostvarenju sportskih ciljeva u Europi”, navodi se na službenoj stranici Hajduka uoči sutrašnje utrakmice protiv Sillamae Kelava. Navijače se poziva da u toj utakmici podrže mladu momčad Hajduka te da se sa stadiona Hrvatski vitezovi u Dugopolju pošalje “lijepa slika navijanja i pokaže što je ljubav prema Hajduku”.

Burić se ne namjerava braniti

Trener Hajduka Burić je na konferenciji za novinare danas rekao kako njegova momčad u uzvratnu utakmicu protiv Estonskog predstavnika ulazi bez straha s namjerom da igra ofenzivno.

“Tko ima straha taj gubi, mi želimo i idemo na pobjedu”, poručio je Burić.

Uzvrtana utakmica prvog pretkola Europske lige počinje u 19 sati na stadionu u Dugopolju koji može primiti oko 4.500 gledatelja. Utakmica se ne može igrati na splitskom stadionu Poljud jer se na njemu upravo postavlja oprema i pozornica za višednevni Festival eltkroničke glazbe Ultra Europe koji će se službeno na tom stadionu otvariti 10 srpnja.