Halilović je u razgovoru za jedan ugledni španjolski list okrivio sreću za loše rezultate kluba

'Dobri smo, samo nemamo rezultate koji to prate', misli hrvatski nogometaš

FOTO: Screenshot

U nizu od tri uzastopna poraza, i četiri iz pet posljednjih utakmica, nalaze se nogometaši Sportinga a tako neuspješan rezultatski slijed znači i da su trenutačno, nakon trinaest odigranih kola, udaljeni samo dva boda od mjesta ljestvice koje krajem sezone gura klubove u niži nogometni razred.

Alen Halilović vjeruje da to toga neće doći i da momčad mora nastaviti igrati na način na koji je to napravila u posljednjem kolu pa će stići i dobri rezultati. Inače, posljednju ligašku utakmicu Sporting je izgubio rezultatom 1-2 na gostovanju kod Celte što Halilović smatra nerealnim ishodom ogleda, a za loš rezultatski niz, u razgovoru za Marcu, proziva i nedostatak sreće:

“Bili smo bolji no ništa nam to ne znači. Jasno da ne može biti zadovoljni tim rezultatom ali možemo biti ponosni na to kako smo odigrali tu utakmicu i nastaviti naporno raditi da se ovakve stvari više ne događaju. Nastavimo li ovako igrati pobijedit ćemo u mnogim utakmicama i uslijedit će dobri rezultati. Zaslužujemo imati više bodova od onoga što trenutačno pokazuje ljestvica. Dobri smo, samo nemamo rezultate koji to prate. Nije baš ovo uobičajena situacija, ne znam što nam se događa, detalji odlučuju o ishodima utakmica i može se reći da baš i nemamo sreće.”

Optimizam za kraj

Iz Halilovićevih riječi nameće se zaključak da će za Sportingovu momčad uslijediti razdoblje s većim brojem osvojenih bodova.

“Zaista mislim da smo na pravome putu. Dobro radimo i dobro igramo, a nastavimo li tako uslijedit će i rezultati koji će nam vratiti samopouzdanje. Ovo do sada bilo je i pomanjkanje sreće i zato možemo biti optimistični”, zaključio je Barcelonin nogometaš na posudbi u Sportingu.