Hrvatska igra na praznom Poljudu, a Juventusova zvijezda smatra da će to pomoći Italiji

Talijanski izbornik našao se u problemima uoči ogleda s Hrvatskom

Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior (L) and Juventus' midfielder Claudio Marchisio vie for the ball during the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.     AFP PHOTO / OLIVER LANG
FOTO: AFP

Hrvatska i Italija odigrat će u petak kvalifikacijski dvoboj za Europsko prvenstvo 2016. pred praznim poljudskim tribinama. Tu činjenicu prokomentirao je Juventusov nogometaš Claudio Marchisio koji će sigurno biti u prvih 11. On je uvjeren kako će to pomoći Italiji, iako smatra da nije ugodno igrati bez publike.

Pohvalio Vatrene

– Ukoliko pogledate tablicu, nalazimo se ispod njih. Radi se o kompletnoj momčadi koja je puno napredovala posljednjih godina. Imaju jako iskusne igrače što pokazuju u ovim kvalifikacijama. Bit će to jako teška utakmica. Činjenica da se igra iza zatvorenih vrata će nam pomoći, iako to nikada nije ugodno. Pun stadion pobuđuje više emocija – rekao ja Marchisio. Osim toga prokomentirao je situaciju oko napadača Maria Balotellija koji je kod Cesara Prandellija bio prvotimac, dok kod Antonia Contea još nije zabilježio nastup.

Conte u problemima

– Nadam se da će uhvatiti formu. Svačija karijera ima uspone i padove. Nadam se da će imati važnu ulogu u kojem god timu igrao – poručio je veznjak.

https://www.youtube.com/watch?v=qvPv34XAXbQ

Talijanski izbornik našao se u problemima uoči ogleda s Hrvatskom. U utorak je objavljeno kako se zbog ozljeda morao odreći usluga Juventusovog braniča Andree Barzaglia te napadača Sassuola Simonea Zaze. No, tu nije kraj problemima s ozljedama u kampu Talijana. Na popisu onih koji su pod posebnim režimom liječnika nalaze se vratar Gianluigi Buffon i veznjak PSG-a Marco Verratti