Hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić i Alen Halilović upoznali Kobea Bryanta

"Jedna od stvari na mojoj listi je utakmica Barcelone na Camp Nou", kaže Bryant

FOTO: Screenshot

Poznato je da je Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, veliki zaljubljenik u nogomet i Barceloninu momčad. Budući da se španjolski prvak i osvajač Lige prvaka nalazi na pripremama u Los Angelesu, sasvim je jasno bilo da vođa Lakersa neće propustiti priliku vidjeti ih.

Bryant je bio pozvan na trening momčadi na kojem je imao prilike podružiti se s većinom momčadi koja je osvojila trostruku krunu prošle nogometne sezone. Zajedničkom fotografiranju prisustvovala su i dvojica hrvatskih reprezentativaca, Ivan Rakitić, član udarnog Barceloninog sastava, i Alen Halilović, koji je priključen pripremama iz Barcelonine B momčadi.

https://www.youtube.com/watch?t=27&v=DQJ5a1jjHyc

Dolazak na Camp Nou

Inače, Bryant je veliki zaljubljenik u nogomet kojim se očarao u djetinjstvu kojeg je proveo u Italiji gdje je njegov otac Joe igrao košarku. Posebno mu je draga Barcelona koju je počeo pratiti u vrijeme kada je ondje vladao Ronaldinho, a dodatnu mu je ljubav prema klubu usadio nekadašnji suigrač, španjolski košarkaški reprezentativac Pau Gasol.

“Nikada nisam gledao utakmicu na Camp Nou i Pau mi obično šalje tekstualne poruke u kojima me nagovara na to. To je na mojoj listi i veselim se tomu. Volim gledati Messija, Iniestu i ostatak momčadi”, kazao je Bryant kojem ovo nije prvo druženje s Barceloninom momčadi.