Igrači Dinama znaju da ih čeka težak posao u uzvratu, ali poručuju da se ne smiju predati

'Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu'

15.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za Ligu prvaka, drugo pretkolo, GNK Dinamo - CF Fola Esch.
Photo: Robert Anic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nogometaši Dinama nisu bili zadovoljni nakon sinoćnje utakmice u kojoj su s luksemburškom Fola Esch odigrali samo 1:1 u 2. pretkolu Lige prvaka.

– Nismo bili na nivou na kojem smo trebali biti i nismo osigurali prednost koju smo htjeli, ali ništa nije izgubljeno. Žao nam je što nismo uspjeli u prvoj utakmici upisati pobjedu i ispuniti sve što smo si zacrtali. Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu. Fola je bila dobra večeras, dobro su se branili, a nas sad čeka dosta težak posao – izjavio Eduardo, a s njim su se složili Marko Pjaca i Goncalo.

Vjeruju u prolaz

– Žao nam je što nismo večeras bili pravi i što nismo uspjeli pobijediti i stvoriti prednost u prvoj utakmici. Fola je pokazala dobru igru, prvi su došli do pogotka i dobro su se branili. Nakon isključenja, povukli su se još više i teško smo ih mogli probiti. Pred nama je uzvrat i još ništa nije gotovo, dat ćemo sve od sebe u Luksemburgu. Moramo vjerovati u prolaz dalje – kaže Pjaca.

– Nismo zadovoljni i nije bilo lako večeras protiv Fole. Prvi su zabili gol, mi smo se vratili pogotkom Henriqueza, ali kasnije više nismo uspjeli probiti njihovu obranu koju su dodatno pojačali nakon što je njihov igrač isključen. Pred nama je uzvrat i prilika za popraviti cijelu sliku, ne smijemo se predati i trebamo u Luksemburgu dati sve od sebe da ispravimo ovo i osiguramo prolaz dalje – zaključio je Goncalo