Talijani pišu o dvije Liverpoolove ponude za Kovačića, koje je Inter odbio

Prva ponuda iznosila je (samo) deset milijuna eura, a druga osam milijuna više

Inter Milan's Croatian midfielder Mateo Kovacic reacts during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Sampdoria at San Siro Stadium in Milan on October 29, 2014.  /
FOTO: AFP/AFP PHOTO

Već se neko vrijeme priča o interesu engleskog Liverpoola za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, koji igra za talijanski Inter, a Gazzetta dello Sport objavila je u petak priču prema kojoj je engleski klub poslao dvije ponude za hrvatskog nogometaša. Prva ponuda iznosila je (samo) deset milijuna eura, a druga osam milijuna više.

Inter za Kovačića, za kojeg je navodno zainteresirana i slavna Barcelona, traži barem 25 milijuna eura, koji će mu pomoći da u svoje redove dovede nekog novog igrača kojeg želi trener Roberto Mancini. Najviše se govori o dolasku Yaye Tourea iz Manchester Cityja u taj talijanski klub.

Vuksan demantira odlazak

Spomenimo da se i o mogućem transferu Kovačića oglasio njegov agent Nikky Vuksan, koji tvrdi da hrvatski nogometaš ostaje u Interu. “Ništa od tog transfera. Mateo je u siječnju produžio ugovor s Interom “, bio je jasan Vuksan.

https://www.youtube.com/watch?v=eNOf7wY1gXM

Također, tvrdi da se ništa ne događa u tom kontekstu: “Je li moguće da klubovi pregovaraju? Ne, to definitivno nije moguće bez našeg znanja”, prenosi Vuksanovu izjavu winnersports.