Inter ponovno na krilima Jovetića (koji je zabio sve njihove golove u sezoni)

Marcelo Brozović igrao je 85 minuta za milanski klub

FOTO: Screenshot

Do druge je ovosezonske pobjede stigao Inter nakon što je na gostovanju kod Caprija, nove momčadi talijanskog nogometnog prvenstva, slavio 2-1. Sjajnu je formu pritom potvrdio Stevan Jovetić.

Osim što je zabio oba pogotka na utakmici, zaslužan je i za sva tri prvenstvena u sezoni nakon što je na otvaranju lige u sudačkoj nadoknadi pogodio protiv Atalante. Tri boda milanskom timu i sada je osigurao golom pred sam početak dodatka i to preciznim izvođenjem udarca s bijele točke. Marcelo Brozović igrao je 85 minuta za pobjednički sastav dok je Igor Bubnjić u redovima poražene momčadi odradio punu minutažu.

https://www.youtube.com/watch?v=sc_oiVQGbI8

Torino siguran

Do šestog boda stigao je i Torino preokrenuvši 0-1 protiv Fiorentine u 3-1 pobjedu. Zabio je za klub iz Firence Alonso nakon što je golman domaće momčadi obranio udarac glavom Nikole Kalinića nakon čega se lopta odbila do sigurnog strijelca. Preokrenuli su rezultat protiv Fiorentine, za koju je zadnjih petnaestak minuta odigrao i Ante Rebić, strijelci Moretti (67), Quaqliallera (69) i Baselli (77).

Ivan Strinić nije nastupio za Napoli koji je odigrao 2-2 protiv Sampdorije, kao niti Stipe Perica za Udinese koji je kod kuće izgubio od Palerma 0-1. Za gostujuću momčad cijelu je utakmicu odradio Mate Jajalo.

U derbiju kola Roma je svladala Juventus 2-1.

Na ljestvici Serije A vode Chievo, Torino, Inter, Sassuolo i Palermo sa po šest bodova.