Interova legenda smatra kako klub ne bi trebao strahovati od prodaje Kovačića

Talijanski velikan je prije par dana doveo Geoffreya Kondogbiju

FOTO: AFP/AFP

Legenda Intera Evaristo Baccalossi smatra kako se klub ne bi trebao bojati prodaje hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Nekadašnji veznjak također je dodoa kako je razočaran Kovačićevim nastupima otkako je došao u Italiju jer je očekivao više od njega.

Gazzettin popis

“Ne treba pričati o njegovim kvalitetama, ali sam zadnjih godina od njega očekivao više. Sada je vrijeme donošenja odluka. Inter mora prodati nekoliko igrača kako bi zaradio i mogao dovesti pojačanja s kojima bi konkurirali Juventusu”, rekao je Baccalossi. Također, bivši veznjak Intera poručio je kako vjeruje treneru Robertu Manciniju te da uvjeren da će Inter dogodine biti puno bolji.

Talijanski velikan je prije par dana doveo francuskog nogometaša Geoffreya Kondogbiju. S obzirom da je riječ i veznom igraču talijanski, ali i britanski mediji pojačali su priču prema kojoj bi Kovačić ipak mogao napustiti Inter i otići u Liverpool. Nadalje, u nedjelju je La Gazzetta dello Sport objavila popis igrača koji će napustiti Inter. Uz imena Fredyja Guarina, Hernanesa, Juana Jesuas i Zdravka Kuzmanovića, na njemu se našlo i ono Matea Kovačića.