Ivi Iličeviću puna minutaža, a Ivici Oliću klupa u HSV-ovom porazu

HSV je na omjeru od jedne pobjede i dva poraza

FOTO: AFP

Nogometaši Kölna preokretom su došli do domaće pobjede 2-1 nad HSV-om u utakmici 3. kola njemačke Bundeslige odigrane u subotu, nakon što je momčad iz Hamburga vodila do 76. minute.

Vodeći pogodak za goste postigao je Holtby u 47. minuti, ali HSV nije izdržao do kraja utakmice. U 76. minuti izjednačio je Hosiner, a u 80. minuti konačnih 2-1 postavio je Modeste iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Emir Spahić te za prekršaj zaradio i crveni karton.

Stuttgart na dnu

Ivo Iličević odigrao je cijelu utakmicu za HSV, a Ivica Olić nije ulazio u igru. Köln se nakon nepotpunog trećeg kola pridružio vodećem Wolfsburgu na vrhu ljestvice sa sedam bodova. HSV je na omjeru od jedne pobjede i dva poraza.

Stuttgart je doživio još jedan uvjerljiv poraz nakon šti su ih na njihovom terenu s čak 4-1 svladali nogometaši Eintrachta iz Frankfurta i zalijepili ih za dno ljestvice bez ijednog boda iz tri utakmice s gol-razlikom 4-10.

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini Lige prvaka, njemački prvak Bayern u posljednjoj subotnjoj utakmici (18.30 sati) domaćin je Bayer Leverkusenu.