Inter namjerava prodati Kovačića, ali samo ako netko ponudi 30 milijuna eura

Hajdukov veznjak Tino Sven Sušić i dalje je želja Interovih čelnika

FOTO: AFP/OLIVIER MORIN

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i dalje je u središtu pažnje talijanskih medija koji se bave njegovim možebitnim odlaskom iz milanskog Intera. Destinacije koje se navode kao njegovo moguće buduće odredište i dalje su najčešće Barcelona i Liverpool, no sada je spomenuta i konkretna cijena koju će njegov aktualan klub pokušati ishodovati u trenutku prodaje.

Sušić i dalje zanimljiv

Kovačić je, tvrdi Corriere dello Sport, igrač koji će biti žrtvovan, stigne li u klub ponuda koja bi omogućila klubu kupnju igrača koji će nadomijestiti njegove kvalitete. Ostaje tek za vidjeti odakle će, i hoće li uopće, takva ponuda na klupsku adresu i pristići, međutim, sada je poznato da bi pregovori mogli biti otvoreni ponudi li netko 30 milijuna eura. Dodaje se da ponude do danas nema, ali i da na one koje će se vrtiti oko 20 milijuna eura iz kluba neće niti odgovarati.

https://www.youtube.com/watch?v=dBQ7DzXAnOo

La Gazzetta dello Sport također spominje mogućnost Kovačićeva odlaska, a u istom tekstu i moguća pojačanja Intera za sljedeću sezonu. Među navedenim imenima nalazi se i ono Hajdukova veznjaka Tina Svena Sušića koji se već dulje vrijeme nalazi u mislima Interovih čelnika i čiji se transfer na San Siro već spominjao početkom godine.