Ove fotografije pokazuju kakva su divljaštva izvodili Torcidini huligani

Torcida je na stadionu Slovana iz Libereca napravila popriličnu štetu

FOTO: screenshot/facebook

Utakmicu doigravanja Europske lige između Slovana i Hajduka u Europskoj ligi, koja je odigrana u češkom Liberecu, obilježila je pobjeda domaćina 1-0, ali i neredi za koje su zaslužni huligani među navijačima Hajduka. Oni su u sudačkoj nadoknadi susreta zapalili nekoliko baklji, a sada su iz Slovana na Facebooku objavili fotografije koje pokazuju štetu koju su gostujući navijači napravili na njihovom stadionu.

Izgredi na kraju

Na slikama se vidi više uništenih plastičnih sjedalica, a u opisu svoje objave iz Slovana su se samo sarkstično upitali: “Zašto je na Stadionu U Nisy zabranjena pirotehnika?”

Proč je na stadionu U Nisy zakázaná pyrotechnika?

Posted by FC Slovan Liberec on 21. kolovoz 2015

Podsjetimo, ranije danas smo pisali da je cijeli susret protekao mirno, sve do sudačke nadoknade. Tada su u 94. minuti na tribini na kojoj se nalazila Torcida zapaljene baklje. Nakon toga je došlo do sukoba navijača sa zaštitarima, a baklje su šmrkovima zalijevali vatrogasci. Sudeći po viđenome, Hajduk sada očekuje nova kazna Uefe. Snimku bakljade u Liberecu možete pogledati OVDJE.

Bakljada na stadionu Slovana
Bakljada na stadionu Slovana screenshot

Krivci za dvije krađe

Također, HRT javlja da su navijači Hajduka bakljama zapalili i fasadu jedne zgrade u centru grada, a zaslužni su i za dvije krađe, u shopping centru i jednoj benzinskoj postaji, a izvedene su na jednak način – veći broj navijača ušao je u dućan i bez plaćanja uzeo mnogo piva.