Izgleda da je bivši Partizanov bek najnovije pojačanje Vulićevog Splita

Miljković je inače karijeru započeo u Partizanovoj filijali Teleoptiku 2007.

Braga's Serbian defender Aleksandar Miljkovic (L) and Brazilian defender Paulo Vinicius react after missing an opportunity to score during the Portuguese Cup semi-final football match Rio Ave vs SC Braga at the Arcos stadium in Vila do Conde on April 16, 2014.  AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
FOTO: AFP

Bivši Partizanov desni bek Aleksandar Miljković novo je pojačanje RNK Splita, javljaju Večernje novosti. Prema pisanju najprodavanijeg dnevnog lista u Srbiji, Miljković se nedavno na pripremema pridružio prošlogodišnjem finalistu na Kupa. S momčadi je trebao provesti neoliko dana kako bi bila donesena konačna odluka o transferu. Nadalje, tvrde da se uprava Splita brzo uvjerila u njegove kvalitete pa su odlučili potpisati ugovor s njim.

Miljković je inače karijeru započeo u Partizanovoj filijali Teleoptiku 2007. godine, da bi se godinu dana kasnije pridručio crno-bijelima. Tamo je igrao do 2013. godine, a onda je prešao u Bragu. Početkom ožujka raskinuo je ugovor s portugalskim klubom, a od tada je bio slobodan igrač.

https://www.youtube.com/watch?v=BPpV0AVsaVE

Osijek doveo kapetana Borca

Osim Splita, i Osijek je u petak bio aktivan. Iz kluba su javili da su doveli dva igrača. ” Riječ je o 24-Mariju Maslaću, dosadašnjem kapetanu Borca iz Čačka koji igra na poziciji stopera i povratniku u redove bijelo-plavih, i veznjaku Tomislavu Čuljku (28). Obojica su potpisala dvogodišnji ugovor i stavili se na raspolaganje stručnom stožeru”, objavio je Osijek na službenoj stranici.