Jasmin Repeša želi dovesti Marka Arapovića, pišu talijanski mediji

Marko Arapović stigao je lani u Cedevitu koju je s klupe tada vodio Jasmin Repeša

11.02.2015., Zagreb - Kosarkaska utakmica Eurocupa izmedju KK Cedevita i KK Krasny Oktyabr. Marko Arapovic, Romeo Travis.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dobre igre sa Svjetskog košarkaškog U19 prvenstva kojima je zaslužio mjesto u najboljoj petorci turnira dodatno su promovirala Marka Arapovića u kandidata zanimljivog europskim klubovima.

Uskoro 19-godišnji sin legendarnog Franje Arapovića, raspoloživ na pozicijama krilnog centra i klasnične petice, od prošle je godine član Cedevitine momčadi u koju je došao dok je momčad s klupe vodio Jasmin Repeša. Klub i Repeša nedavno su raskinuli suradnju nakon čega je bivši izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije kompletirao prijelaz u milanski Emporio Armani.

Talijanski mediji sada pišu da je Repeša spreman ponovno se prihvatiti treniranja Arapovića kojeg želi dovesti u klub. Na popisu želja je još jedan njegov bivši igrač, Marcus Williams kojega je trenirao u vrijeme dok je vodio Unicaju. Amerikanac je prošle sezone nosio dres Crvene zvezde s kojom je osvojio prvenstvo, Kup i regionalnu ligu.