Jedan engleski list tvrdi da je sve gotovo i da legendarni Čech ide u Arsenal

Češki golman ovog će ljeta sigurno napustiti Chelsea

Chelsea's Czech goalkeeper Petr Cech warms up ahead of the UEFA Champions League, group G football match between Chelsea and Schalke 04 at Stamford Bridge, in London on September 17, 2014. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
FOTO: AFP

Legendarni češki vratar Petr Čech od sljedeće sezone će čuvati mrežu Arsenala, gradskog rivala njegovog sadašbnjeg kluba, lononskog Chelseaja. Barem tako tvrdi tamošnji list Metro koji piše da će Arsenal dobiti veliko pojačanje, no ne navodi visinu odštete.

Podsjetimo, očekuje se da će Čech, koji je postao zamjena u Chelseaju, ovog ljeta sigurno napustiti klub, a menadžer tog vratara otkrio je da se za igrača bore neki veliki klubovi.

Agent Viktor Kolar rekao je da sve ovisi o predsjedniku Chelseaja, Romanu Abramoviču: “Moj klijent još samo očekuje od Abramoviča, ne od Mourinha, da mu jasno kaže što od njega želi u budućnosti”, prenosi goal.com.

Kolar je zatim otkrio da su za Čecha zainteresirani neki veliki europski klubovi: “Nakon toga razgovarat ćemo s Arsenalom, Unitedom i PSG-om, a koji su itekako zainteresirani. Ovi klubovi bore se za Čecha”, izjavio je.