Prelazi li Čech u United? Sudeći prema ovoj fotografiji Van Gaal je pronašao zamjenu za De Geu

Mourinho je javno rekao kako ga ne želi prodati rivalima u Premier ligi

FOTO: Twitter

Petr Čech mogao bi postati novi vratar Manchester Uniteda. Naime, sve je izglednije da će David de Gea na kraju sezone napustiti engleski klub kako bi se vratio u Španjolsku gdje bi trebao zamijeniti Ikera Casillasa na vratima Real Madrida pa je odmah krenula potraga za njegovm nasljednikom.

Sudeći prema fotografiji snimljenoj u jednom londonskom hotelu to bi mogao postati upravo Petr Čech. Naime, trener Chelseaja Jose Mourinho, izvršni predsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward i zastupnik Petra Čecha, Viktor Kolar snimljeni su zajedno što je dovelo do zaključka da su se dogovarali oko Čechovog transfera.

Van Gaal vjeruje u ostanak Španjolca

Prema informacijama koje su prošlog tjedna kružile po engleskim portalima Chelseajev vratar je izrazio želju da karijeru nastavi u Arsenalu ili Manchester Unitedu, unatoč činjenici da je Mourinho javno rekao kako ga ne želi prodati rivalima u Premier ligi. No, ova snimka govori drugačije.

U međuvremenu, trener Manchester Uniteda Luis van Gaal nikako se ne može pomiriti s činjenicom da bi mogao ostati bez najboljeg igrača ove sezone.

– Još uvijek vjerujem da će David ostati – izjavio je petak nizozemski stručnjak. Podsjetimo, španjolskom vrataru ugovor istječe sljedećeg ljeta, a još uvijek nije postpisao novi ugovor iako mu je klub ponudio plaću od 200 tisuća funti tjedno.