Jedan katalonski list piše da u Real Madridu misle da je Bayern odgovoran za njihovu suspenziju

FIFA je 14. siječnja kaznila Real Madrid zabranom transfera u sljedeća dva prijelazna roka

Zinedine Zidane s predsjednikom Reala Florentinom Perezom
FOTO: AFP

Katalonski list Sport objavio je tekst u kojem tvrde da u Real Madridu vjeruju da je za Fifinu kaznu zbog koje su im zabranjeni transferi u sljedeća dva prijelazna roka kriv njemački Bayern. Sport piše da je istragu FIFE koja je dovela do suspebnzije potaknuo trag koji im je dao anonimnio izvor, a Realovi direktori su uvjereni da je za sve zapravo zaslužna osoba blisko povezana s njemačkim prvakom Bayern Münchenom. Ne navodi ze zašto to misle.

Ovu vijest treba uzeti s velikom rezervom jer je sport list iz Barcelone, čije se ekskluzivne informacije o Realu vrlo često pokažu neistinitima.

Velika kazna

Podsjetimo, FIFA je 14. siječnja kaznila Real Madrid i njegovog gradskog rivala Atletico zabranom trgovanja igračima u sljedeća dva prijelazna roka. Klubovi su kažnjeni jer su utvrđene nepravilnosti prilikom transfera i registracije nogometaša mlađih od 18 godina. Također, Atletico je kažnjen s 900 tisuća, a Real s 360 tisuća švicarskih franaka. Klubovi su dobili rok od 90 dana za reguliranje situacije sa svim maloljetnim nogometašima. Očekivano, oba kluba su najavila žalbe.

Međutim, zabrana ne vrijedi za ovaj prijelazni rok pa će biti zanimljivo vidjeti kako će klubovi reagirati i koga će sve dovesti do kraja siječnja, o čemu smo više pisali OVDJE.