Jedan talijanski portal objavio je vijest da i Chelsea želi Hajdukova vratara

Hrvatski reprezentativac imao bi velikih problema u borbi za minutažu

10.06.2015., Split - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Italijom na Poljudu. Lovre Kalinic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Prije nekoliko dana mediji su objavili da bi Hajdukov vratar Lovre Kalinić na kraju sezone trebao prijeći u talijanski Lazio.

Kako piše Calciomercato, činilo se da pregovori teku dosta brzo jer bi Kaliniću nakon Eura u Francuskoj mogla značajno porasti cijena. No, sada isti portal piše da je još nekoliko europskih kubova, među kojima je i Chelsea, spremno poslati značajnu ponudu splitskom klubu, tako da je Kalinićeva budućnost za sada neizvjesna.

Zamjena za Begovića?

S obzirom na to da je Belgijac Thibaut Curtois među najboljim vratarima na svijetu te je nedodirljiv u Chelseaju, dok mu je zamjena također odlični BiH reprezentativac Asmir Begović, Kalinić bi imao velikih problema u borbi za minutažu.No, britanski su mediji počeli pisati da bi Begović mogao otići u Liverpool, ali to su za sada sve glasine.

https://www.youtube.com/watch?v=sbm1YRTvE3k

Kalinić je, inače, član Hajduka od početka profesionalne karijere, s time da je u tri navrata odlazio na posudbe. Za hrvatsku je reprezentaciju dosad skupio dva nastupa.