Talijanski stručnjak za transfere tvrdi da golman Hajduka sigurno ide u Lazio

Nije poznato kolika će biti vrijednost transfera

10.06.2015., Split - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu priprema za nadolazecu kvalifikacijsku utakmicu s Italijom na Poljudu. Lovre Kalinic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Vratar Hajduka Lovre Kalinić (25) po svemu sudeći odrađuje posljednju sezonu u dresu splitskog kluba. Interesenata za njegove usluge je sve više i sada jedino treba vidjeti u kojem će smjeru krenuti hrvatski reprezentativac.

Prije nekoliko su dana engleski mediji pisali da je Aston Villa ozbiljno zagrizla za Kalinića i da je već u predstojećem prijelaznom roku spremna poslati ponudu u Split. No, ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, koji se dosad u više navrata pokazao pouzdanim, barata drugačijim informacijama.

Marchetti odlazi na kraju sezone?

Di Marzio je na svojoj internetskoj stranici objavio kako je Kalinić blizu prelaska u redove talijanskog prvoligaša Lazija. Aktualnoj ‘jedinici’ rimskog kluba Federicu Marchettiju ugovor istječe na kraju sezone, a novi još nije potpisao, što je nagnalo predsjednika Claudija Lotita da se baci u potragu za novim golmanom. Čini se da ga je pronašao u 201 centimetar visokom Hrvatu, a Di Marzio izvještava da će posao vjerojatno biti realiziran u lipnju, te podsjeća da je interes za 25-godišnjaka pokazivao i Chelsea.

Kalinić je član Hajduka od početka profesionalne karijere, s time da je u tri navrata odlazio na posudbe. Za hrvatsku je reprezentaciju dosad skupio dva nastupa.