Jose Mourinho misli da nitko ne voli njega i njegov klub jer su dosadni

Chelsea sigurno korača prema naslovu u Engleskoj, a to nikome nije zanimljivo

Chelsea’s Portuguese manager Jose Mourinho looks on ahead of the English Premier League football match between Queens Park Rangers and Chelsea at Loftus Road Stadium in London on April 12, 2015. AFP PHOTO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE […]
FOTO: AFP/AFP

Trener londonskog Chelseaja, prvoplasirane momčadi Premierlige, Jose Mourinho prokomentirao je zašto njegov klub malo tko voli. Pogotovo se to odnosi na nogometne fanove na internetu, gdje Chelsea ima vrlo loš tretman.

“Mislim da zato jer smo dosadni. Od prvog dana smo na vrhu tablice, a to ljudi u Engleskoj ne vole”, rekao je Mourinho na konferenciji za medije u petak.

Londonska momčad sigurno korača prema naslovu u Premierligi, a šest kola prije kraja ima sedam bodova više od drugoplasiranog Arsenala i utakmicu manje.

“Mislim da bi svi voljeli da je prvenstvo neizvjesnije”, poručio je trener Chelseaja, čiju momčad prvi teži ispit očekuje u subotu popodne kada će na svojem terenu igrati protiv Manchester Uniteda.