Mourinho poručio navijačima Arsenala da je dosadno 10 godina biti bez naslova

Pred sami kraj dvoboja navijači pogrdno skandirali vjerojatno novim prvacima

FOTO: Screenshot

U derbiju 34. kola engleskog Premiershipa Arsenal i Chelsea su na Emiratesu odigrali bez pobjednika 0:0. Tijekom susreta navijači domaćeg sastava provocirali su Chelsea skandiravši da su dosadni, a trener ‘Bluesa’ Jose Mourinho im nakon dvoboja nije ostao dužan, piše net.hr.

Tijekom utakmice domaćim gledateljima nije se svidjela igra Chelseaja, pa su pred sami kraj dvoboja navijači pogrdno skandirali vjerojatno novim prvacima Engleske: “Dosadni Chelsea, dosadni Chelsea”. Nakon sraza, točnije na presici poslije utakmice, trener Chelsea Jose Mourinho odgovorio je na prozivke u svom specifičnom Mourinhovskom stilu, onako sarkastično.

Odgovor navijačima

“Da, dosadno je 10 godina bez titule. To je dosadno. Baš sad razmišljam, čekati i čekati titulu 10 godina jako je dosadno. Dosadna je momčad koja igra kod kuće i ne može postići pogodak”, kazao je Mourinho, te nastavio u revijalnom tonu.

https://www.youtube.com/watch?v=rneUL0Rv5Dk

“Dosadna je momčad druga po broju postignutih golova u Premierligi i ima najbolju gol razliku. Samo najbolja momčad može biti na vrhu od početka sezone”, jasan je portugalski trener.

Chelsea se ovim remijem dodatno približio tituli prvaka, a još ga šest bodova dijeli kako bi i matematički osigurao novi naslov najbolje momčadi Premierlige, piše net.hr.