Julio Iglesias kaže da voli Ronalda jer je lijep, a ujedno i dobar nogometaš

Popularni pjevač nekoć je i sam tražio put do udarne momčadi Real Madrida

Spanish singer Julio Iglesias gestures during a press conference in Mexico city, on September 23, 2015. Iglesias is in Mexico to promote his new album "Mexico". AFP PHOTO/RONALDO SCHEMIDT
FOTO: AFP

Poznato je da je Julio Iglesias strastveni navijač madridskog Reala, kluba u kojem je nekoć tražio i svoju sreću prije no što ga je prometna nesreća usmjerila prema glazbi.

Grammyjem nagrađeni pjevač, jedan od onih koji spadaju u sam vrh po prodaji nosača zvuka, nekoć je bio golman druge Realove momčadi. Karijera mu je trajala do stravične prometne nesreće nakon koje dvije godine nije mogao hodati. Priča kaže da mu je u trenucima oporavka u bolnici medicinska sestra poklonila gitaru kako bi imao što raditi rukama. Pritom je otkrio svoj talent za glazbu.

Voli i Messija i Neymara

Ipak, strast za nogometom i dalje je prisutna, a Real omiljen klub. Iglesias je također veliki zaljubljenik u nogomet Cristiana Ronalda i to zbog jednostavnog razloga, a on je taj da, tvrdi popularni pjevač, Portugalac ne dopušta da ga privlačna vanjština ometa u radnoj etici.

“Nije lako biti zgodan i pritom i dobar nogometaš. Nije lako imati njegov poriv za napornim radom, biti jak, postizati pogotke u trenucima dok ti se dive zbog vanjskog izgleda. Nije, ali Bog ga je takvim stvorio”, kaže Iglesias koji se ne divi samo Ronaldu, već i ostalim zvijezdama nogometa:

“Sviđaju mi se Messi i Neymar, zapravo svi sjajni nogometaši. Chicharito, primjerice, također. On ima neku svoju magiju.”