Junior Fernandes progovorio je o svom izbacivanju iz prve momčadi Dinama i o svojoj budućnosti u redovima prvaka

'Izgleda da se treneru Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama'

FOTO: PIXSELL

Najplaćeniji igrač Dinama Junior Fernandes zbog nediscipline je nedavno završio u drugoj momčadi Dinama, a za čileanske medije otkrio je svoju stranu priče izbacivanja iz prve momčadi.

Junior Fernandes već duže vrijeme ljuti trenera Dinama Zorana Mamića.

Mamiću prekipjelo

Međutim, prošlog petka Mamiću je prekipjelo. Nakon jedne situacije na treningu, koju u Maksimirskoj 128 skrivaju kao “zmija noge”, strateg Modrih odlučio je izbaciti jednu od najvećih zvijezda hrvatskog prvaka u drugu momčad i Fernandes je sad do daljnjega pod palicom Željka Sopića.

Krilni napadač Dinama je za čileanske medije odlučio otkriti svoju stranu priče o izbacivanju iz prve momčadi. Pa je tako kazao:

20.10.2015., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina F, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Olympiakos. Zoran Mamic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL PIXSELL/PIXSELL

‘Udaljili su me zbog neslaganja s trenerima’

“Udaljili su me iz momčadi zbog neslaganja s trenerima. Izgleda da se treneru Zoranu Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama. Međutim, htio bih istaknuti kako nikada nije bilo nikakvih uvreda, no još uvijek nisam sve raščistio s klubom”, rekao je Fernandes pa dodao:

“Ono što mi smeta je slika u javnosti, ispao sam loš, svi misle da sam učinio nešto ružno. A ja ne želim imati takav ugled, ne želim da ljudi ružno misle o meni.”

‘I dalje sam s B momčadi’

Fernandes je za kraj otkrio da ne zna što budućnost nosi.

“Ništa, profesionalno treniram i dalje s B momčadi, čekam da vidim što će se dogoditi. Još uvijek imam dvije sezone za odraditi ovdje. Vidjet ćemo što će biti”