Juventus se 4-0 pobjedom u Udinama probio na drugo mjesto Serie A, Mandžukić iznudio jedanaesterac i isključenje

Napoli ima 44, Juventus 42, a Inter 41 bod, Rebić debitirao za Romu

Juventus' forward Mario Mandzukic (R) fights for the ball with Udinese's defender from Brazil Edenilson during the Italian Serie A football match Udinese Vs Juventus on January 17, 2016 at 'Dacia Stadium' in Udine.  / AFP / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Torinski Juventus sve je bliži vrhu talijanskog nogometnog prvenstva nakon što je u Udinama slavio protiv Udinesea 4-0. Sada je dva boda iza vodećeg Napolija nakon 20 odigranih kola.

U visokoj pobjedi na istoku Italije sudjelovao je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je odigrao cijelu utakmicu, a na njemu je Danilo napravio u 25. minuti prekršaj za jedanaesterac zbog kojeg je i isključen. Pogotke za Juventus postigli su Dybala (2), Khedira i Alex Sandro.

Romin domaći kiks protiv Verone

U prvoj utakmici nakon smjene trenera Rudija Garcije Roma je kiksala na svom stadionu odigravši s posljednjeplasiranom Veronom 1-1, za koju je cijelu utakmicu odigrao Ante Rebić koji je stigao na posudbu iz Fiorentine.

Rezultati: Genoa – Palermo 4-0, Roma – Verona 1-1, Bologna – Lazio 2-2, Carpi – Sampdoria 2-1, Chievo – Empoli 1-1, Udinese – Juventus 0-4.

Poredak: Napoli 44, Juventus 42, Inter 41, Fiorentina 38 (utakmica manje), Roma 35 bodova…