Juventusov trener kaže da je zamor vjerojatni uzrok Mandžukićeve ozljede

'Mandžukić nije osjetio bol tijekom ogleda protiv Genoe', tvrdi Allegri

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic vies for the ball with Genoa's Italian defender Armando Izzo during the Italian Serie A football match between Genoa and Juventus on September 20, 2015 at  the Luigi Ferraris Stadium in Genoa. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Trener nogometne momčadi torinskog Juventusa Massimilano Allegri potvrdio je ozljedu hrvatskog napadača svoje momčadi, no i dodao da Mario Mandžukić nije napustio travnjak u utakmici 4. kola talijanske Serije A zbog boli.

Mandžukić je bio prisiljen napustiti teren tijekom ogleda protiv Genoe i, javili su već ranije iz redova talijanskih prvaka, bit će prisiljen odmarati 20-ak dana. Sve to znači i da će možda propustiti nastupe hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016., odnosno da novi izbornik Ante Čačić, premda ga je uvrstio na popis, na njega neće računati u dvobojima protiv Bugarske (10. listopada) i Malte (13. listopada).

“Mandžukić nije osjetio bol tijekom ogleda protiv Genoe, ali on je igrač koji se ne zaustavlja i lagani zamor vjerojatan je uzrok njegove ozljede”, pojasnio je Allegri.