U nedjelju igraju Inter i Juventus, a Allegri je upravo izjavio da se Manžukić vratio u momčad

Hoće li biti u sastavu Allegri će odlučiti nakon provjere njegove spremnosti

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic vies for the ball with Genoa's Italian defender Armando Izzo during the Italian Serie A football match between Genoa and Juventus on September 20, 2015 at  the Luigi Ferraris Stadium in Genoa. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Mario Mandžukić mogao bi konkurirati za nedjeljni derbi protiv Intera u gostima. Trener Juventusa Massimiliano Allegri rekao je na konferenciji za novinare da je hrvatski napadač u momčadi baš kao i Paulo Dybala. Međutim, odluku o tome hoće li se njih dvojica naći u sastavu ovisit će o procjeni njihove spremnosti.

Fantastičan derbi

“Ovo nije utakmica koja odlučuje o prvaku. Motiva nam ne nedostaje, a utakmica će biti fantastična. Prema trenutačnom poretku Inter je glavni kandidat za naslov. Poslije njih tu su Roma, Napoli, MIlan pa tek onda Juventus”, rekao je Allegri. Novinare je začudilo što nije spomenuo Fiorentinu, koja je trenutno vodeća.

“Oni rade dobre stvari i mislim da će biti kandidati za pozicije na vrhu”, naglasio je Talijan. Juventus je u posljednje vrijeme trpio zbog brojnih ozljeda.

“Marchisio se vraća, ali Morata, Pogba i Caceres su se iz reprezentacija vratili s ozljedama”, dodao ja Allegri pa je nastavio.

“Mario Mandžukić je u momčadi. Danas ću provjeriti je li spreman. Isto je i Paulom Dybalom. To što imam sve igrače na raspolaganju znači da ću neke moći odmoriti jer su igrali puno ove sezone”, poručio je trener Juventusa, kojeg poslije Intera očekuje dvoboj u Ligi prvaka s Borussijom (M).