Kalinić je rekao da mu je utakmica protiv Intera bila najbolja u karijeri, a hvali ga i legendarni Boban

Boban kaže da su Kalinića u Engleskoj progutali, ali sad je sve na mjestu

FOTO: AFP

Hrvatski napadač Nikola Kalinić postigao je tri pogotka u trijumfu Fiorentine na gostovanju kod Intera, a nakon te utakmice rekao je da je vrlo sretan svojom igrom, koju smatra najboljom u karijeri, ali ističe da njegov tim mora ostati čvrsto na zemlji.

`Još puno za odigrati`

“Ovo mi je bila najbolja utakmica u karijeri. Zahvaljujem suigračima i čestitam svima jer smo odigrali odličnu utakmicu, presretan sam zbog pobjede”, rekao je Kalinić nakon utakmice. Sada je Fiorentina na prvom mjestu, a hrvatski napadač ističe da je njihov trenutni plasman nebitan. “Ne smijemo razmišljati o prvom mjestu jer je sezona tek počela i treba se još puno toga odigrati”, izjavio je.

Njegov nastup pohvalio je legendarni hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban, koji komentira za talijanski Sky Sports. On je rekao: “Kalinić je sazrio”. Hrvatski napadač otišao je 2009. godine iz matičnog Hajduka u engleski Blackburn, gdje se nije dobro snašao, na što se osvrnuo i Boban. “Prerano je otišao u Premierligu, a tamo su ga progutali. Ali sad je mirniji i u Fiorentini je sve sjelo na svoje mjesto”, završio je.