Kalinić rekao da se nakon svađe on i Srna nisu ispričali jedan drugome

Srna i Kalinić sukobili su se nakon polufinala ukrajinskog Kupa

FOTO: Screenshot YouTube

Snimka svađe između kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne i hrvatskog napadača Nikole Kalinića nakon utakmice njihovih klubova prije nekoliko dana našla se u središtu pozornosti, a Kalinić je u petak otkrio da se on i njegov sunarodnjak još nisu ispričali jedan drugome.

“Smirile su se sve strasti vezane uz tu utakmicu. Momčad je već mislima u prvenstvenoj utakmici za vikend. Ponovno ćemo igrati protiv Šahtara. Nismo se čuli još Srna i ja i nismo se ispričali jedan drugome, ali vidjet ćemo se u subotu”, izjavio je Kalinić za Goal.

Hrvatski napadač zatim je prokomentirao sukob sa Srnom. “Dogodilo se što se dogodilo. Imali smo žestoku raspravu, ali se nismo potukli. Znate kako je to, Glave su vruće kad je utakmica, ali to je iza mene. Rekao sam sve što sam imao reći i želim se koncentrirati na budućnost.”

Podsjetimo, Darijo Srna i nogometaši Šahtara izborili su finale Ukrajinskog kupa u kojem će igrati protiv kijevskog Dinama, odigravši u uzvratnoj utakmici polufinala 1-1 protiv Kalinićevog Dnjipra. Ono što nije bilo lijepo vidjeti dogodilo se poslije zadnjeg sudačkog zvižduka, a glavnu su ulogu imali kapetan hrvatske reprezentacije i njen povremeni član.

https://www.youtube.com/watch?v=uCw58pWBpqg

Počelo je dovikivanjem i uvredama, a moglo je završiti i fizičkim sukobom da se između posvađanih strana nisu umiješale hladne glave. Sukub s travnjaka prenesen je i na put u svlačionicu.