Pogledajte kako su se Srna i Kalinić sukobili nakon utakmice u Ukrajini

Počelo je dovikivanjem i uvredama, a moglo je završiti i fizičkim sukobom

FOTO: Screenshot YouTube

Darijo Srna i nogometaši Šahtara izborili su finale Ukrajinskog kupa u kojem će igrati protiv kijevskog Dinama, odigravši u uzvratnoj utakmici polufinala 1-1 protiv Dnjipra. Prva je utakmica završila slavljem Srnina kluba 1-0, a i ovaj puta Hrvati su stavili pečat na odigrani ogled.

Naime, Nikola Kalinić bio je strijelac čijim je pogotkom iz 30. minute Dnjipro anulirao prednost Šahtara iz prve utakmice, da bi na 1-1 izjednačio i prolaz Šahtaru osigurao udarcem s bijele točke Luiz Adriano u 76. Ono što nije bilo lijepo vidjeti dogodilo se poslije zadnjeg sudačkog zvižduka, a glavnu su ulogu imali kapetan hrvatske reprezentacije i njen povremeni član.

https://www.youtube.com/watch?v=DhpMwMJS3-E

Sukob i u svlačionici

Počelo je dovikivanjem i uvredama, a moglo je završiti i fizičkim sukobom da se između posvađanih strana nisu umiješale hladne glave. Sukub s travnjaka prenesen je i na put u svlačionicu. Srna je poslije utakmice pokušao smiriti strasti riječima da su to bile samo uzavrele emocije, a o samom dvoboju je dodao:

– Očekivali smo tešku utakmicu. Dnjipro ima vrlo dobru, jaku momčad, finalisti su Europa lige, a mi smo imali poteškoća u ovoj utakmici. Naša je pobjeda zaslužena, a za nas je vrlo važno da smo osvojili ovaj trofej. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio u Dnjipru jer ih čeka jako važna utakmica u finalu Europske lige. navijat ću za njih. Želim im puno sreće i nadam se da će se vratiti u Ukrajinu s trofejom.

Snimka sukoba započinje na 1:59:40.