Kao što se i očekivalo, dvojica važnih igrača Barcelone vratila su se treninzima uoči derbija s Realom

Tijekom Messijeva izbivanja Barcelonini rezultati nisu patili

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) celebrates his goal with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match Levante UD vs FC Barcelona at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia on September 21, 2014.   AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
FOTO: AFP

Argentinski napadač Lionel Messi u ponedjeljak se vratio treninzima u Barceloni, pet dana prije prvog ovosezonskog El clasica protiv madridskog Reala koji je na programu u subotu u Madridu (18.15 sati), a s klupskim suigračima trenirao je i hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio na poštedi posljednjih 10-ak dana zbog ozljede mišića koju je zadobio tijekom utakmice Lige prvaka protiv bjeloruskog BATE Borisova.

Messi je izvan stroja od kraja rujna kada je ozlijedio lijevo koljeno, a vratiti bi se mogao upravo u jednom od dva najvažnija dvoboja u Primeri.

Barcelona u vodstvu Primere

Tijekom Messijeva izbivanja Barcelonini rezultati nisu patili jer su u sjajnoj formi bila preostala dva člana njezina ubojitog južnoameričkog trija, Urugvajac Luis Suarez i Brazilac Neymar.

Tako uoči međusobnog dvoboja u subotu Barcelona vodi na ljestvici sa 27 bodova, tri više od drugog Reala.