Klopp bi mogao ostati bez pojačanja ako otac srbijanskog nogometaša ne pusti sina

Otac igrača Crvene zvezde kaže da je sinu uzeo putovnicu

Liverpool's German manager Jurgen Klopp applauds, on the pitch after the English Premier League football match between Liverpool and Swansea City at the Anfield stadium in Liverpool, north-west England on November 29, 2015. Liverpool won the game 1-0.  AFP PHOTO / PAUL ELLIS

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / AFP / PAUL ELLIS
FOTO: AFP

Jedna od najvećih zvijezda srpskog nogometa Marko Grujić (19) trebao bi ovog siječnja biti prvo pojačanje Jürgena Kloppa u Liverpoolu. Tako su barem zadnjih dana redovito objavljivali tamošnji mediji, dok je u engleskim dobio nadimak ‘novi Gerarrd’. Već mu je dodijeljen i dres s brojem osam kojeg je legendarni nogometaš nosio sve do ljeta ove godine.

Međutim, sada se oglasio Grujićev otac, Marko. On je uvjeren da njegov sin ne bi trebao napustiti Crvenu zvezdu, iako bi, kako tvrde u klubu, šest milijuna eura pomoglo bi im u vraćanju dugova.

Crvena zvezda prihvatila ponudu Liverpoola

“Ne dam im da mi unište dijete. Ljudi koji vode klub okrenuli su leđa, ostali su bez novaca i izlaz vide u njegovoj prodaji. Uvjeravaju ga da potpiše ugovor i objavljuju se priče o nekakvim Gerrardovim osmicama, o Kloppovim pozivima, milijunima. Na njega se vrši pritisak u svlačionici jer su izgleda i igrače uvjerili da im plaće ovise o njegovoj prodaji”, kaže otac Grujić za Blic.

“Putovnice su kod mene i tvrdim da on nigdje ne ide”, rekao je Grujić.

U međuvremenu, oglasio se i klub. U priopćenju su naveli da su prihvatili Livepoolovu ponudu za Grujića jer je to jedini način da se sačuva momčad i dočeka kvalifikacije za Ligu prvaka.