Klopp je potvrdio razgovor s Gerrardom, ali i poručio da od njegova povratka u Liverpoolov dres neće biti ništa

Gerrard je igrao za Liverpool od 1998. do ove godine

LOS ANGELES, CA - JULY 11: Steven Gerrard #8 of the Los Angeles Galaxy takes a shot on goal against Club America in the International Champions Cup 2015 at StubHub Center on July 11, 2015 in Los Angeles, California.   Stephen Dunn/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Mediji su prognozirali mogućnost raspleta priče koji bi oduševio navijače Liverpoolove nogometne momčadi, no, potvrđeno je, Steven Gerrard neće se vratiti na Anfield.

Dres kluba kojeg je nosio u profesionalnoj karijeri od 1998. do ove godine, legendarni nogometaš Liverpoola neće odjenuti. Barem ne ove sezone, premda su neke informacije kazivale da bi se bajkovita nadanja mogla realizirati. Sve je sada odbacio menadžer momčadi Jürgen Klopp potvrdom da je komunicirao s bivšim kapetanom kluba, ali i da sve na tome staje:

Može trenirati na Anfieldu

“Sve što mogu reći je da sam kontaktirao Stevieja telefonskim putem i porukama. On je legenda. Ako je u Liverpoolu i želi li trenirati zbog priprema za sljedeću sezonu u vezi toga nema apsolutno nikakvih problema. Ništa drugo.”

Gerrard se u srpnju pridružio Los Angeles Galaxyju potpisavši ugovor na godinu i pol dana. Ispao je s klubom u ranoj fazi doigravanja za naslov.