U Engleskoj se piše o povratku Stevena Gerrarda u Liverpool (na Kloppov nagovor)

Amerikanci ga navodno nisu spremni pustiti na posudbu, nego prodati

FOTO: AFP/AFP

Legendarni Liverpoolov nogometaš Steven Gerrard mogao bi uskoro ponovno postati član momčadi od koje se oprostio početkom ljeta. Naime, britanski Independent piše da je trener Jürgen Klopp u kontaktu sa slavnim veznjakom te da su raspravljali o njegovom povratku u klub.
Njemački stručnjak navodno je uvjeren da bi mi pristutnost bivšeg kapetana pomogla u podizanju profesionalnih standarda u klubu.

Independent piše i to da je su Klopp i Gerrard za sada razgovarali samo o tome da veznjak trenira s momčadi do 15. siječnja kada se mora vratiti u svoj klub, LA Galaxy, no, napominju da postoji mogućnost i da zaigra za Liverpool.

Galaxy želi odštetu

Međutim, postoji i jedna komplikacija. Galaxy bi mogao zatražiti odštetu za njega, jer Gerrardov ugovor vrijedi još godinu dana. Također, Amerikanci navodno nisu spremni pustiti ga na posudbu kao što su ranije to dozvolili Davidu Beckhamu, koji je dva puta odlazio u Milan tijekom petogodišnjeg boravka u MLS-u.

https://www.youtube.com/watch?v=CTaRhgOFHh0

Gerrad bi se u Engleskoj trebao pojaviti u srijedu ujutro nakon razočaravajućeg kraja sezone i ispadanja u doigravanju od Seattle Soundersa.