Kroos se vratio treninzima, Ancelotti tvrdi da će Benzema biti spreman

Gareth Bale se pridružio ozlijeđenom Luki Modriću i Samiju Khediri u teretani

Real Madrid's German midfielder Toni Kroos (R) falls as he vies with Valencia's Portuguese midfielder Andre Gomes during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Valencia CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 9, 2015.   AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

Real Madrid nastavio je s pripremama za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka s Juevntusom u kojoj će morati nadoknaditi zaostatak od 2:1 ukoliko žele 6. lipnja igrati u finalu na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Na treningu održanom u ponedjeljak ujutro trenirao je i Toni Kroos koji je morao napustiti teren u 23. minuti utakmice protiv Valencije proteklog vikenda. Karim Benzema je također trenirao s momčadi, dok se Gareth Bale pridružio ozlijeđenom Luki Modriću i Samiju Khediri u teretani.

Ancelotti pozitivan

– Kroos je dobio udarac u kuk. Čini se da je mišić u redu pa smo pozitivni oko toga. Isto je s Benzemom koji ima manjih problema s koljenom. Trebao bi biti sprema za srijedu. Varane je sada također dobro – izjavio je Carlo Ancelotti. Unatoč porazu od Valencije trener Real smatra kako će njegovi igrači imati velike šanse za prolazak ako će igrati kao na toj utakmici.