Real-Eibar 3-0: Ronaldo zabio iz slobodnog udarca nakon 347 dana

Ancelotti je u početni sastav za utakmicu protiv Eibara uvrstio Modrića

Real Madrid’s Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Granada FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 5, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Nogometaši Real Madrida slavili su protiv Eibara 3:0. Cristiano Ronaldo načeo je mrežu protivnika u 21. minuti. Portugalac je postigao pogodak iz slobodnog udarca što je bio njegov prvi gol iz prekida nakon 347 dana. Madriđani su preko Javiera Hernandeza povećali vodstvo, dok je za konačan rezultat zaslužan Jese.

Modrić započeo utakmicu

Carlo Ancelotti je odražao obećanja pa je u početni sastav za utakmicu protiv Eibara uvrstio Luku Modrića. Hrvatski je veznjak igrao do 60. minute kada ga je zamijenio Lucas Silva.

Podsjetimo, vezni igrač Real Madrida propustio je trening u četvrtak što je izazvalo paniku među njegovim fanovima jer su svjesni koliko će im on trebati u završnici sezone.

Talijanski stručnjak u petak je potvrdio da je Modrić trenirao te da će nastupiti u subotnjem dvoboju. S obzirom da Real u utorak igra četvrfinalni dvoboj protiv Atletico Madrida, Ancelotti je odlučio odmoriti dio igrača. Među njima se nalaze Toni Kroos, Iker Casillas i Gareth Bale.