Kukoč preuzeo ulogu posebnog savjetnika čelnika Chicaga pa poručio da se veseli što će biti Bull cijeli život

Kukoč je bio dio slavne postave Bullsa od 1993. do 2000. godine

Blue Edwards (L) of the Boston Celtics reaches in on Toni Kukoc of the Chicago Bulls in the first quarter of their NBA game 28 December at the Boston Garden. Chicago won 105-97. (COLOR KEY: Bulls wear red.)
FOTO: AFP

Toni Kukoč (46) postao je posebni savjetnik predsjednika Chicago Bullsa Michaela Reinsdorfa. Kukoč, koji je s tim klubom tri puta osvajao naslov u NBA-ju imat će i zadatak promoviranja kluba u svijetu.

“Čast je ponovno biti dijelom momčadi koja je definirala moju igračku karijeru u SAD-u. Oni su moja proširena obitelj i stvarno se radujem budućnosti i što ću biti Bull cijeli život”, izjavio je Kukoč, koji je za Chicago igrao od 1993. do 2000. u eri Phila Jacskona i Michaela Jordana.

“Nekoliko minuta s njim je potrebno da bi cijenio njegovu osobnost, strast i profesionalizam te prepoznao doprinos kojeg će pružiti momčadi u svojoj novoj ulozi. Radit će širom organizacije i imati razne uloge, a iskustvom će donijeti razne vrijednost i bit će naš snažni predsatvnik”, rekao je Reinsdorf.

Kukoč je bio dio postave Bullsa od 1993. do 2000. godine kada je svlačionicu dijelio s Michaelom Jordanom, Scottijem Pippenom i ostalim velikanima, pri čemu je osvojio tri naslova prvaka i bio proglašen najkorisnijim šestim igračem lige.