Lazio traži pojačanja za Ligu prvaka (i pritom cilja Pata i Balotellija)

Ugovor Pata mogao bi biti otkupljen. Balotelli se spominje u kontekstu posudbe

AC Milan's forward Alexandre Pato jubilates after scoring the opening goal during the Challenge Cup football match Paris Saint-Germain vs Milan on January 4, 2012 at the Al-Rashid stadium in Dubai. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FOTO: AFP

Ostvari li plasman u skupine Lige prvaka rimski Lazio morat će krenuti po pojačanja momčadi. Dva zanimljiva imena pritom odskaču u odnosu na konkurenciju. Lazio će protiv Bayera u utakmicama 18. i 26. kolovoza pokušati ući među europsku nogometnu elitu, a pođe li mu to za rukom, svjesni su u klubu, trebat će se okrenuti jačanju sastava.

Prvi se pritom spominje već pomalo zaboravljeni Alexandre Pato, nekadašnji napadač Milana koji je prošlu sezonu odradio na posudbi u Sao Paulo i koji je za Corinthians vezan do kraja godine. Pretpostavka je da bi transfer mogao biti realiziran za svotu od šest do osam milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=AAOYfl1tm-0

Drugo ime također je zanimljivo. Riječ je Liverpoolovom neželjenom napadaču Mariju Balotelliju, preskupom i dokazano neefikasnom u prošloj sezoni (samo jedan gol). Spominje se mogućnost posudbe za dva milijuna eura uz neobvezujuću opciju otkupa ugovora za dodatnih 18.