Legendarni Iker Casillas na Twitteru objavio da je gay. Španjolski mediji: možda je hakiran

Dio medija tvrdi da je hakiran, dio da sprda žutu štampu

Former Spanish footballer and world cup winner Iker Casillas arrives for the draw for the 2022 World Cup in Qatar at the Doha Exhibition and Convention Center on April 1, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
FOTO: AFP

Jedan od najboljih golmana svih vremena, legendarni kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije, danas je na Twitteru objavio da je gej. Kratkom objavom u kojoj stoji samo: “Nadam se da ćete me poštovati: Ja sam gej”, te heštegom “sretna nedjelja”, čini se da se Casillas outao.

Njegov tvit je naišao na ogromnu podršku. U trenutku pisanja članka Casillas je imao preko 240.000 lajkova, 35.000 dijeljenja i 45.000 citata.

No, otprilike sat vremena kasnije, Casillasov tvit je nestao. Kad smo ga pokušali osvježiti i vidjeti je li ga i tko sve od kolega podržao, objave više nije bilo.

Casillas piše da je gej Twitter

Radi li se o hakiranju ili?

Španjolski mediji su odmah po objavi ovog tvita ostavili mogućnost da je Casillasov profil hakiran. Inače ono što je ostalo vidljivo je tvit bivšeg suigrača Carlesa Puyola koji je Casillasu napisao: “Vrijeme je da ispričamo našu priču, Iker”, i ostavio mu emotikon srca.

https://twitter.com/Carles5puyol/status/1579084451740782593

Casillas je inače godinama bio u braku s novinarkom Sarom Carbonaro. Njih dvoje su privukli pozornost svijeta tijekom Svjetskog prvenstva 2010. godine, kada ju je on poljubio u intervju uživo.

Inače, Casillas je donedavno povezivan s Alejandrom Onievom, za koju su španjolski mediji pisali da mu je nova djevojka. Portal AS danas javlja i da je njegovo navodno outanje samo reakcija na napise žute štampe te da su se on i Puyol zezali.