Leicester City-Swansea 2-0: Kramariću 74 minute u važnoj pobjedi Leicestera

Prije mjesec dana Leicester je bio otpisan, a sada je 18., jedno mjesto ispod zone spasa

26.03.2015., Zagreb, Maksimir – Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice s Norveskom za Euro 2016. Andrej Kramaric. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Leicestera pobijedili su na domaćem terenu Swansea rezultatom 2-0 i napravili važan korak u borbi za ostanak u Premierligi. Leicester je slavio s 2-0, a do kraja prvenstva igrat će se još pet kola.

Prije mjesec dana Leicester je bio otpisan, a sada je 18., jedno mjesto ispod zone spasa. Bodovno je izjednačen sa Hullom, koji je 17., a 16-plasirani Sunderland ima bod više.

Kramarić nije uspio zatresti mrežu

Hrvatski nogometaš u redovima Leicestera Andrej Kramarić susret je počeo u prvoj momčadi, a na terenu je bio do 74. minute kada ga je zamijenio Danny Drinkwater.

Kramarić je dva puta zaprijetio, u 50. minuti je sa 20 metara uputio dobar udarac u gornji desni kut, ali lopta je prošla blizu vratnice. U 56. bio je u boljoj poziciji, ali je lopta prohujala iznad gola.

Važna pobjeda za ostanak u ligi

Kramarić i suigrači tako su napravili važan korak prema ostanku u Premierligi, a klub bi im za taj uspjeh isplatio 6,6 milijuna eura.

Utakmicu je bolje započela momčad Leicestera koja je stigla u vodstvo nakon 15 minuta, a strijelac je bio argentinski napadač Leonardo Ulloa. Rezultat se nije mijenjao sve do 89. minute kada je Andy King pogodio za konačnih 2-0.