Mirror javlja da Leicester (kojeg bi trebao napustiti Kramarić) želi Hajdukovu zvijezdu

Transfer Sušića trebao bi biti vrijedan 3,7 milijuna funti

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Leicester City, trenutno drugoplasirana momčad engleske Premier lige, želi u svoje redove dovesti zvijezdu splitskog Hajduka, ofenzivnog veznjaka Tina Svena Sušića. Informaciju donosi otočki list Mirror koji navodi da je Leicester već kontaktirao Hajduk oko transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine za kojega će splitski klub tražiti oko 3,7 milijuna funti.

No, Leicester nije jedini engleski klub zainteresiran za Sušića. Mirror navodi da je interes za nogometaša Hajduka pokazao i Stoke City koji ga navodno prati od prošlog ljeta.

Navodno Sušića, koji je nastupio osam puta za reprezentaciju BiH, u svojoj momčadi jako želi vidjeti trener Leicestera Claudio Ranieri, a transfer u Englesku jako je primamljiv i samom igraču.

Kramarić u nezavidnoj poziciji

Član Leicestera je i Andrej Kramarić, hrvatski napadač koji ove sezone ima vrlo malu minutažu. Želi li biti među igračima koje će izbornik Ante Čačić voditi na Euro, 24-godišnji nogometaš će morati skupiti zadovoljavajući broj minuta na terenu. U drugoplasiranoj momčadi engleske Premier lige to se ne čini mogućim, a čvrstu odluku o odlasku iz kluba tijekom zimskog prijelaznog roka još uvijek nije donio. Možda mu u tome pomognu riječi trenera Claudija Ranierija koji je u izjavi za Sky Sports prilično jasno dao do znanja da ne računa na njega.

‘Izgubit će novih šest mjeseci’

“Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, bit ću sretan jer smatram da je fantastičan napadač. No, u mojoj će mu momčadi biti teško jer preferiram Leonarda Ullou, Jamieja Vardyja i Shinjija Okazakija u napadu”, otvoreno je poručio Ranieri.

Kramarić je ove sezone u Premier ligi odigrao samo 22 minute, raspoređene u dvije utakmice. Posljednjih se mjeseci spominjalo da su za bivšeg napadača Dinama i Rijeke zainteresirani talijanski prvoligaši Sampdoria i Torino, a Sky Sports tvrdi da bi ga na posudbu do kraja sezone voljelo dovesti i više engleskih klubova.