Ljutiti Messi prouzročio je veliku neugodnost nakon što je odbio primiti nagradu za igrača utakmice

Predstavnik sponzora namučio se uručujući nagradu najboljem pojedincu utakmice

Argentina's forward Lionel Messi reacts during their 2015 Copa America football championship match against Paraguay, in La Serena, on June 13, 2015.  AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
FOTO: AFP

Barcelonin napadač Lionel Messi bio je toliko ljutit nakon utakmice prvog kola skupine B između njegove Argentine i Paragvaja, u kojoj su Argentinci vodstvo od dva gola razlike iskoristili tek za jedan osvojen bod, da je odbio primiti nagradu koja se uručuje najboljem pojedincu susreta.

Nitko neće nagradu

Predstavnik sponzora koji predaje nagradu imao je nakon subotnje utakmice, koja je završila 2-2, veliku neugodnost nakon što je saznao da Messi nije raspoložen za fotografiranje i primanje nagrade. Nije mu preostalo ništa drugo nego okrenuti se oko sebe i izabrati nekog od igrača argentinske reprezentacije kome će se udijeliti nagrada, no komorna atmosfera u momčadi ujedinila je sve igrače Gerarda Martina i nitko nije želio okititi se naslovom najboljeg pojedinca.

Stoga je odlučeno najboljeg pojedinca susreta pronaći u redovima paragvajske momčadi. Cirkus je konačno završio na način da je igračem dvoboja proglašen Nelson Valdez.