Suarez je četvrti puta u ovoj sezoni postigao barem tri gola na utakmici. Ovdje ih se možete prisjetiti

Postigao je 29-godišnji Barcelonin Urugvajac već 35 pogodaka, a odigrao 33 susreta

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrates a goal during the Spanish league football match FC Barcelona vs SD Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 25, 2015.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Čini se da je trenutačno najveći problem koji u Barceloni imaju onaj kojem igraču nakon odigrane utakmice pripada naslov najboljeg pojedinca susreta, pa se i takve stvari u tom klubu rješavaju kompromisima.

Nakon što su u srijedu sa 7-0 pobijedili Valenciju u prvom polufinalnom susretu Kupa kralja i Lionel Messi i Luis Suarez otišli su svojim kućama noseći lopte kojima je odigran ogled. Prema pisanju Mundo Deportiva navodno je argentinski napadač, strijelac tri gola, trebao kući ponijeti suvenir s utakmice koje se uručuje najistaknutijem pojedincu, no sam je to odbio prepustivši čast urugvajskom suigraču koji je isti ogled završio sa četiri postignuta pogotka.

Kompromisno rješenje vidljivo je u videu u kojem obojica napuštaju travnjak s loptama u rukama.

Inače, Messi je trima golovima stigao do učinka od 24 postignuta u 27 odigranih utakmice ove sezone kroz koje je postigao dva hat-tricka, jučerašnji Valenciji i ligaški Granadi prošloga mjeseca. Ukupno je u karijeri koja broji 500. postignutih golova zabio 34 hat-tricka.

Impresivni Suarez

Suarezov učinak utakmice u utorak još je impresivniji, kao i ukupan ovosezonski.

Postigao je 29-godišnji Barcelonin Urugvajac već 35 pogodaka, a odigrao 33 susreta. Četiri gola u mreži Valencije označavaju i njegovu četvrtu utakmicu s najmanje tri postignuta pogotka u 90 odigranih minuta kroz aktualne borbe za naslov.

U polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva tri je puta zabio Evergrandeu.

Novu utakmicu s golgeterskim učinkom za pamćenje odigrao u listopadu prošle godine protiv Eibara.

https://www.youtube.com/watch?v=Qu0Jy3y86Qo

Isto je ponovio prošli mjesec u ligi protiv Athletica.

https://www.youtube.com/watch?v=iXInGJG0Z0A

A niz je trenutačno zaustavljen nakon ogleda protiv Valencije kojeg je iskoristio i za pogodak više.

https://www.youtube.com/watch?v=IJmN5Ixcb8E