Lovren je prije točno godinu dana potpisao za Liverpool, a ovo su neki njegovi potezi u crvenom dresu

Lovren je u Liverpool stigao nakon dobre sezone u Southamptonu

FOTO: screenshot/youtube

Branič hrvatske reprezentacije Dejan Lovren na današnji dan prošle godine potpisao je za engleski Liverpool, jedan od najslavnijih svjetskih klubova. U tu momčad je stigao nakon jedna vrlo dobre sezone u Southamptonu, a doveden je za 20 milijuna funti kao jedna od potencijalnih zamjena za legendarnog stopera Jamiea Carraghera, koji jue na kraju pretprošle sezone otišao u mirovinu.

Debi protiv Borussije D.

Lovren je prvu utakmicu za Liverpool odigrao protiv Borussije iz Dortmunda, a na ovom videu možete vidjeti neke njegove poteze s tog susreta.

https://www.youtube.com/watch?v=HgCTZdnzkAc

U dresu Liverpoola Lovren je prošle sezone odigrao 26 utakmica u prvenstvu. Iako je imao mnogo dobrih poteza, Lovren se istaknuo i nekim pogrešnim odlukama koje su mnogima ostale u pamćenju.

“Lovren je dobar igrač, ali napravio je nekoliko pogrešaka u prvoj sezoni u novom klubu. No, on nije loš igrač i mislim da će to pokatzati”, rekao je Carragher i najavio da će druga sezona u Liverpoolu za Lovrena biti puno bolja.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFNOU-oELXw

Liverpoolovi navijači posebno su Lovernu zamjerili promašeni jedanaesterac protiv Bešiktaša, nakon čaga je engleski klub ispao iz Europe, a taj potez možete vidjeti ovdje